7 dolog, amit nem tudtál a Halott Pénzről

Videó interjú Marsalkó Dáviddal és Járai Márkkal

2019. december 23. - cultureland

halottpenz_01.jpg

A Halott Pénz története 2004-ben, Marsalkó Dávid szólóprojektjeként kezdődött el, mára pedig az ország egyik legnépszerűbb zenekarává nőtte ki magát. A 15. jubileumi alkalmat júniusban, a Telekom VOLT Fesztiválos szülinapi koncertjükkel ünnepelték meg. A soproni fellépésük azért is kapott különleges szerepet az együttes életében, mert az ott készült felvételeken keresztül dokumentumfilm formájában mesélték el a rajongóiknak, mi történt velük az elmúlt 15 évben. Az „Emlékszel, Sopronban? – a Halott Pénz-sztori”-t december elsején mutatták be először az Akvárium Klubban. A premier előtt Marsalkó Dáviddal és Járai Márkkal beszélgettünk, akik azt is elárulták nekünk, mi a legfontosabb dolog, amit egymástól tanultak az évek során, és hogy melyik volt a legemlékezetesebb fellépésük.

A Halott Pénz december 29-én egy kiemelkedően különleges show-val koronázza meg a jubileumi évet a Papp László Budapest Sportarénában, az „Emlékszel, Sopronban? – a Halott Pénz-sztori” TV premierje pedig január elsején 20:15 órakor kezdődik az M2 Petőfi TV műsorán!

(Ha tetszett a videó, iratkozz fel a Youtube csatornánkra és kövess minket a Facebook és Instagram oldalainkon is, ahol extra tartalmakkal várunk téged!)

Powered by

reindeer_cinema_black_transparent.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cultureland.blog.hu/api/trackback/id/tr8315362694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.12.25. 18:44:52

"mára pedig az ország egyik legnépszerűbb zenekarává nőtte ki magát."

Lehet. Nálam nem az. Rendkívül erőltetett ötletszegény zene, amit hangeffektekkel próbálnak kipótolni.
Ok, egy fesztiválon 1 l bor után meg lehet hallgatni, de ez a zene nagyon messze van a "profi" kategóriától.
süti beállítások módosítása