Az első számunkat próba nélkül hoztuk ki

Videó interjú a Cloud 9+ zenekar tagjaival

2019. április 14. - cultureland

cl_cloud92.jpg

A Cloud 9+ a „Supernova” című dalukkal robbant be a köztudatba még 2013-ban, amit egyből, próba nélkül hoztak ki. Az élőhangszeres rockot és hiphopot az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel ötvöző zenéjéről ismert banda egy telt házas bulival ünnepelte meg hatodik születésnapját az Akvárium Klubban márciusban. A koncert előtt Szivák Zsolttal (ének) és Tóth Bertalannal (gitár, szintetizátor) beszélgettünk a kezdetekről.

A srácok most ezerrel a következő nagylemezükön dolgoznak, amit július 5-én mutatnak be a Budapest Parkban – és persze nagyon várják a fesztiválszezont is, hiszen új show-val készülnek a nyárra!

(Ha tetszett a videó, iratkozz fel a Youtube csatornánkra és kövess minket a Facebook és Instagram oldalainkon is, ahol extra tartalmakkal várunk téged!)

Powered byreindeer_cinema_black_transparent.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cultureland.blog.hu/api/trackback/id/tr814763710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása