Próbáljuk különlegessé tenni ezt az évet

Videó interjú a Margaret Island zenekar tagjaival

2019. április 24. - cultureland

margaret03.jpg

Április 4-én rendezték meg a Fonogram - Magyar Zenei Díjátadót a RaM Colosseumban, ahol a tavalyi év legjobb albumait és hangfelvételeit ismerte el a szakmai zsűri. Az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategória díját az idén ötödik szülinapjukat ünneplő Margaret Island nyerte meg, akiknek ez a második Fonogram-díjuk. Az átadó után Lábas Viki és Törőcsik Kristóf azt is elárulta nekünk, miért különleges számukra ez az elismerés.

 A Margaret Island éve egy különleges telt házas koncerttel indult február 13-án a MÜPÁ-ban – a zenekar A csend színei szimfonikus estével megkezdett utat szeretné folytatni a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon június elsején. Az első nyári fellépésük a Margaret Island Legszebb színek 2019 elnevezésű turné kezdő állomása lesz, ugyanis az ötödik születésnapjuk alkalmából 5 koncerttel szeretnék megünnepelni, méghozzá világörökségi helyszíneken. A körút fontos eleme a természetközeliség, így a Margitsziget mellett az Aggteleki Cseppkőbarlangban, a Pannonhalmi Levendulanapokon, a Szigligeti Várban és a Tokaj Fesztiválkatlanon fognak zenélni.

(Ha tetszett a videó, iratkozz fel a Youtube csatornánkra és kövess minket a Facebook és Instagram oldalainkon is, ahol extra tartalmakkal várunk téged!)

Powered byreindeer_cinema_black_transparent.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cultureland.blog.hu/api/trackback/id/tr3114784202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása