Erre készültünk már régóta

Videó interjú a yesyes zenekar tagjaival

2019. május 29. - cultureland

yesyes_felirattal.jpg

Hatalmas megtiszteltetés érte a yesyes zenekart, hiszen beválogatták őket az ibis szállodamárka nemzetközi programjának közel 90 főnyi indulója közé. Az ibis Music rendezvénysorozat 17 országban zajlik, és összesen 44 minikoncertet adnak a szállodákban. A magyarországi eseményre Myra Monoka mellett a yesyes kapott meghívást – a tét pedig hatalmas, mivel a résztvevő művészek közül kilencen a felléphetnek a Sziget Fesztivál ibis színpadán augusztus 8-án.

Az ibis Music győztese pedig együttműködési szerződést köthet a Sony Music UK 4th Floor Creative Group csapatával, akik segíteni fogják a nyertest a zenei karrierjük fejlődésében, és mentorálják a készülő új lemezüket.

A május 23-ai minikoncert előtt a yesyes zenekar tagjaival, Szabó Ádámmal (ének, harmonika), Katona Tamással (dob), Harmath Somával (billentyű, basszusgitár) és Csépai Gaborral (MC Fantom) beszélgettünk az ibis Budapest Centrumban.

A srácok legközelebb június 4-én a Nemzeti Összetartozás Napján lépnek fel a Magyarság Házában, utána pedig június 27-én az A38 hajó tetőteraszán. 

(Ha tetszett a videó, iratkozz fel a Youtube csatornánkra és kövess minket a Facebook és Instagram oldalainkon is, ahol extra tartalmakkal várunk téged!)

Powered byreindeer_cinema_black_transparent.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cultureland.blog.hu/api/trackback/id/tr9514867212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása